En una entrada anterior ja vaig apuntar que amb en Toni estàvem preparant una nova modalitat de taller, doncs bé, ja ho tenim preparat. Si la primera modalitat de taller ha de servir per aprendre pautes bàsiques per fer la fotografia “in-situ”, aquest taller està enfocat al “laboratori” digital, és a dir, un cop hem fet la foto ben enquadrada, sense trepidació, amb la profunditat de camp desitjada, amb l’exposició òptima, i amb un interès clar, ara ve la part no menys interessant, de treure’n el potencial i els matisos que acabaran d’arrodonir el resultat d’aquella idea inicial.

Es tracta de continuar aprenent a controlar el resultat del que volem fer. Com sempre que fem el curs no ho plantegem amb grans pretensions ni des d’un punt de vista academicista ni dogmàtic, només faltaria, no tenint molt clar que no som catedràtics, i amb molt de respecte per altres opcions i manera de veure les coses. Simplement,  “nosaltres sabem fer això, i ho fem així”. Està molt enfocat a persones que comencen amb l’edició, s’ofereix unes pautes a seguir i pinzellades d’alguns temes per anar una mica més enllà.  Sobretot sobretot, tenir molt clar que no serà un manual de cap programa concret, sinó que s’explicaran conceptes que es poden fer amb qualsevol dels molts programes que existeixen per a l’edició digital de fotografies. No serà necessari portar ordinador, però si algú vol venir amb el seu portàtil per provar coses, doncs perfecte també.

Si teniu dubtes o voleu saber més informació envieu un mail latzucac@gmail.com o deixeu un comentari en aquesta entrada mateix.

Aquí teniu més informació:

Informació d’altres cursos que hem fet anteriorment